Blauwe lotus Etherische Olie 10ml BIO

 15,00

Categorie:

Beschrijving

Lotus blauw van extractie uit de blauwe bloemen van Nymphaea caerulea uit Thailand helpt bij mentale uitputting en geestelijke oververmoeidheid.

Genaamd een “lotus” die bekend staat als een Nymphaea caerulea, wat tegenwoordig bekend staat als een waterlelie. Dit Blue Lotus Absolute was de belangrijkste gecultiveerde (rituele) plant van oud Egypte. Je zou deze kunnen zien waterlelies werd wild in vijvers en was erg populair in de Nijl. De blauwe lotusbloem werd ook kunstmatig geplant in gebouwde waterlichamen. De Blauwe lotus absoluut werd erg populair vanwege zijn betoverende schoonheid en ik vermoed ook vanwege de psychoactieve effecten. Deze waterlelie was een zeer populaire bloem die werd gebruikt bij ceremonies die te maken hadden met dood en geboorte. De grote farao Ramses II (1290-1223 v.G.T.) werd bijna volledig gemaakt van witte en blauwe lotus bladeren.

De Heilige Blauwe Lotus werd traditioneel gebruikt om seksueel verlangen te bevorderen, pijn te verlichten, een gevoel van welzijn, euforie, extase te creëren en ook de bloedsomloop te vergroten. De Blauwe Lotus was een symbool van seksualiteit, sommige mensen zeggen dat bloemen een soort Viagra-effect hebben, soms in scènes van seksuele losbandigheid. Het bevat een antispasmoticum genaamd Nuciferine en bevat aporfine. De geschiedenis van deze soort zegt dat het lijkt op een soort van de cannabis van het oude Egypte. Oude mensen zeiden dat het een sterk afrodisiacum zou zijn.

Magisch gebruik : 0,5-2% verdund in basisolie voor massage, verbrand als wierook, spray als potpourri, om te ruiken, 3-5 druppels Botanisch bad, sommige mensen doordrenken met wijn, heet water of thee op basis van de historische context. Wees voorzichtig met deze olie, want deze is zeer krachtig.

Absolute specificatie blauwe lotus

  • Extractiemethode: oplosmiddelextractie
  • Kleur: blauw
  • Botanische naam: nymphaea caerulea
  • Chemische samenstelling: hytosterolen, bioflavonoïden, fosfodiësterase
  • Land van herkomst: Thailand

Blauwe lotus absoluut 

De menselijke beschaving stuitert in het bloemblad van de hoogste vooruitgang in deze moderne tijd. De ontdekkingen in wetenschap en technologie hebben aanzienlijke gevolgen gehad voor de gezondheid van een groot deel van de bevolking. Een spectaculaire ontdekking in de gezondheids- en welzijnssector zijn essentiële oliën voor het genezende doel van zowel de geest als het lichaam. De Blue Lotus Absolute Essential levert hier zo’n bijdrage aan.

Het levendige Blue Lotus Absolute heet de wetenschappelijke naam Nymphaea caerulea en staat in de volksmond ook bekend als de heilige blauwe lelie, de blauwe Egyptische Lotus, enzovoort. Onderzoekers hebben ontdekt dat het een psychoactieve plant is met een aantal verbazingwekkende geneeskrachtige eigenschappen. In de oudheid werd het gebruikt als een traditioneel medicijn in de vorm van een natuurlijk afrodisiacum. Afgezien daarvan werd het ook gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen en ook om angst te verlichten.

Het komt vooral voor in Egypte en sommige delen van Azië, afgezien van de geneeskrachtige eigenschappen, staat bekend om zijn hoge historische en culturele betekenis. In die tijd, toen dingen religieus werden gedaan en bijna alles een religieuze betekenis had, deed deze bloem dat ook. Het was bekend dat het de geest van een individu veranderde, waardoor men zich bewust werd van een religieus opmerkzaam. Tegenwoordig heeft de wetenschap de theorie bewezen, namelijk dat het de aanwezigheid is van het Nuciferine en Apomorfine. Van beide is bekend dat ze psychoactieve elementen hebben die het dopaminegehalte tot op zekere hoogte kunnen verhogen en je gelukkig kunnen maken.

De Blue Lotus Absolute etherische olie wordt op de meest delicate manier uit de bloem gehaald om de werkelijke essentie vast te houden en vast te leggen. Het is een populaire oliemassagetherapeut. Het werkt als een geweldige massageolie die het lichaam en de huid van binnenuit kalmeert. Bovendien is Blue Lotus-thee ook geliefd bij velen en wordt het ook gebruikt bij het maken van alcoholische dranken. Enkele van de voordelen van het gebruik van deze Blue Lotus Absolute etherische olie zijn –

  • Bij gebruik in massagetherapie kalmeert de geur van de Blue Lotus Absolute de interne en externe zintuigen en verhoogt de stemmingen.
  • Het maakt parfums, luchtverfrissers en zelfs geurkaarsen. Het is een actief ingrediënt in deze producten vanwege de unieke geur.
  • Het bevordert het gevoel van euforie en gelukzaligheid en helpt bij sommige seksuele gezondheidsgerelateerde problemen zoals het ontbreken van geslachtsdrift en de problemen in verband met erectiestoornissen enz.
  • Het is een veelgebruikte etherische olie in aromatherapie. Het wordt gebruikt om verlichting te bieden aan het individu dat lijdt aan mentale stress, angst, enz.

Hoe Blue Lotus Absolute Oil te gebruiken

Blue Lotus Absolute Oil is in het verleden veel gebruikt in de wereld. Door zijn veelzijdigheid is het een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse wellnessroutine met een verscheidenheid aan toepassingen.

In aromatherapie kan dat. Vaporize Blue Lotus Absolute Oil om zijn boeiende geur te ervaren. Het is bekend dat het de stemming verheft en stress verlicht. Creëer een gevoel van rust. Je kunt het ook aan je baden toevoegen om te weken dat zowel lichaam als geest kalmeert. De heerlijke geur kan zelfs helpen om een sfeer te creëren tijdens meditatie- of yogasessies.

Als het op huidverzorging aankomt, kun je Blue Lotus Absolute Oil mengen met drageroliën zoals jojoba of amandelolie. Breng het topisch aan. Dankzij de ontstekings- en antioxiderende eigenschappen helpt het bij het bestrijden van tekenen van veroudering, waardoor de elasticiteit van de huid wordt verbeterd en uw teint een gezonde glans krijgt. Daarnaast kunt u overwegen om deze voedende olie toe te voegen aan crèmes, lotions of gezichtsmaskers voor een boost van verjonging.

Conclusie

Blue Lotus Absolute Oil heeft beschavingen gefascineerd en hen eeuwenlang met zijn allure geboeid. De uitgebreide geschiedenis en veelzijdige toepassingen maken het een waardevolle aanvulling op uw reis naar welzijn. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor huidverzorging, een aromatische ervaring of een kans om oude wellnesspraktijken te verkennen. Blue Lotus Absolute Oil kan als uw kostbare hulpmiddel dienen.

Hoewel het cruciaal is om voorzichtig te zijn en de kwaliteit van het product dat u kiest te waarborgen, zijn de potentiële voordelen van dit leeftijdselixer enorm. Het omarmen opent deuren, om de geheimen van een beproefde remedie te ontrafelen en je levensstijl met wijsheid te doordrenken. Dus pak deze sleutel vast, draai het slot om en laat je betoveren door de boeiende wereld van Blue Lotus Absolute Oil die voor je ligt.